Collserola, Montserrat, Girona i El Montseny

Diferents agrupaments ens han compartit diverses excursions pel territori de diferents intensitats i tipus. Esperem que us hi animeu!

  • Follets i Llops: es tracta d’una excursió circular de baixa intensitat per Collserola, des de Santa Maria Vallvidrera, passant per Fonts d’en Canet i pujant al Tibidabo. Té una durada aproximada de 3 hores i un recorregut de 8km.
  • Llops i Raiers: es tracta d’una excursió de baixa intensitat per Montserrat resseguint el Llobregat fins que enfila a Sant Salvador de les Espases i pujant al Puig de l’Hospici fins a Monistrol de Montserrat. Té una durada aproximada de 5 hores i un recorregut de 15km.
  • Raiers i Pioners: es tracta d’una excursió de baixa intensitat en bicicleta, seguint la via verda del carrilet de Girona a la Llagostera fins a Caldes de Malavella. Té una durada aproximada de 4 hores i un recorregut de 35km.
  • Pioners i Clan: es tracta també d’una excursió per Montserrat, en aquest cas de mitja intensitat, sortint des de Can Maçana i travessant les Agulles per Vicenç Barbé, entre d’altres, visitant llocs com el Portell de Migdia i la Canal del Llum, i tornant sota els Frares Encantats. És una excursió que s’allunya de les aglomeracions del Monestir i té una durada aproximada de 5 hores amb un recorregut de 15km.
  • Pioners i Clan: es tracta d’una excursió circular de mitja intensitat pel Parc Natural del Montseny, pujant al Tagamanent des del Figaró i passant per llocs com el Serrat de l’Ollar i el turó de Monner, entre d’altres. Té una durada de 5 hores i un recorregut de 20km.