Confinament: emocions, dols, drets

Confinament: emocions, dols, drets

La situació global actual ha provocat que ens haguem de reinventar per tal de dur a terme la nostra tasca en un context que, d’entrada, xocava amb el model vivencial que defensem des de l’escoltisme. Cadascú/na ha viscut aquests mesos de manera molt diferent i ha viscut diferents experiències; ha estat un període en el qual les infants i joves del cau han patit pèrdues de molts tipus. 

En aquest escenari, molts caus se les han empescat per crear ambientacions esbojarrades amb els mitjans que podien, per seguir en contacte amb les famílies, i s’han esforçat i aconseguit motivar les joves quan els ànims potser no acompanyaven. 

Per tal d’iniciar a aquest 2021 amb totes les eines a disposició, el passat 28 de novembre de 2020, a la Trobada de Mètodes d’Escoltes Catalans, vam crear un espai per debatre i compartir recursos per fer caus no-presencials, així com posar al centre tres aspectes clau en aquests moments -la gestió emocional, el dol i els drets dels infants-, que recollim en aquesta Finestra del Cau.

Data de publicació: Gener 2021