Auditoria ambiental

Agrupaments, sabeu què és una auditoria ambiental? És una forma d’avaluar l’estat dels nostres locals per tal de minimitzar l’impacte ambiental que generem i aconseguir una major eficiència energètica. 

Fa uns anys, l’Equip Terra vam realitzar una auditoria ambiental a la seu d’Escoltes Catalans. Donada la situació actual, hem pensat: per què no facilitem les eines per tal que els agrupaments en puguin fer una al seu local?

Des de l’Equip Terra, en col·laboració amb l’Àmbit Econòmic, us presentem un recurs simple i clarificador que podeu adaptar com vulgueu i que us servirà per recopilar informació del vostre local i que vosaltres mateixes pugueu ser auditores ambientals!

Etapes educatives: podeu aprofitar perquè infants i joves es converteixin en súperexpertes ambientals i realitzin elles mateixes l’auditoria, què us sembla?

Paraules clau: medi ambient, sostenibilitat, ecologisme, ESS, responsabilitat, impacte ambiental, eficiència energètica, energia, aigua, materials, compres, residus, transport, reciclar, reutilitzar, reduir, reparar, Equip Terra, econòmic, Consell.

Si necessiteu ajuda, no dubteu en contactar amb nosaltres a: equipterra@escoltes.org!

Data de publicació: Febrer 2021